Frankendael Festival

Wanneer: Festival 18 april 2019
Tijd: 14.00u t/m 18.00u
Entree: Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. >12 entree 3,- euro

Kaartjes kopen? De voorverkoop start vanaf 25 februari op school bij de administratie/ directie.

Een nieuw gebouw, vraagt om een nieuwe naam
Omdat de school, Kappio en de bibliotheek gebruik maken van hetzelfde gebouw zijn wij een Kindcentrum. Een Kindcentrum is een voorziening waarin organisaties als onderwijs, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en welzijnsactiviteiten voor kinderen zijn samengevoegd.
Om dit gezamenlijk te kunnen uitdragen naar de omgeving heeft het gebouw een naam nodig. Wij willen u vragen om ons daarbij te helpen.
U kunt uw briefje in de grijze bus gooien die bij de ingang van de Albert Hein staat. Graag voorzien van uw eigen naam en telefoonnummer en uw gekozen naam voor het gebouw. De naam wordt tijdens het festival bekend gemaakt. Natuurlijk wordt de persoon, die de naam heeft bedacht, beloond met een leuke prijs!

VEILIGHEID
Om ervoor te zorgen dat het Frankendael Festival een leuk en gezellig festival blijft zijn er enkele regels van toepassing:
Het is niet toegestaan om (alcoholhoudende) dranken, glaswerk, plastic flessen en blik mee te nemen.
Er wordt geen alcohol geschonken tijdens dit festival.

HORECA
Op het terrein bevinden zich diverse stands uit Callantsoog met eten en drinken. Hiervoor betaalt u apart en zit niet bij de entree inbegrepen.

EHBO
Op het terrein bevindt zich een vaste EHBO-post die je kunt raadplegen indien nodig. Wij vragen je bij medische problemen naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of beveiligingsbeambte te gaan en het probleem te melden.
De beveiliging en de EHBO zullen de gasten van het festival en de omgeving zo goed mogelijk in de gaten houden. Wij willen je vragen om ook een oogje in het zeil te houden. Zo kunnen we samen voorkomende situaties snel oplossen.