Update november 2018
Stel cookie voorkeur in
terug

Update november 2018

Renovatie

Zoals u misschien al gezien heeft, is het einde in zicht. Bouwbedrijf Tuin is nog druk bezig om de laatste dingen af te maken.

Meester Maarten heeft een mooi filmpje voor u gemaakt, zie link: https://www.youtube.com/watch?v=9Yevmr70bB0
 

Frankendael Festival

Zoals u wellicht al in uw agenda heeft staan, staat ons festival gepland op vrijdag 19 april. Wij hebben ons echter niet gerealiseerd dat dit geen handige datum is voor de ondernemers in Callantsoog.

Nu is het verplaatst naar donderdag 18 april. Het zal voor de kinderen een lange dag worden, dus verplaatsen wij de studiedag van maandag 18 maart naar vrijdag 19 april.

Dit houdt dus in dat de kinderen 18 maart naar school moeten en 19 april vrij zijn.

Heeft u hier vragen over, loop dan gerust even bij ons binnen.
 

Aankleding nieuwe schoolgebouw

Samen met onze creatieve ouder interieur ontwerpster Marinka Hillebrink, zijn wij druk bezig om onze school aan te kleden. Als interieurontwerpster helpt Marinka ons belangeloos en daar zijn wij heel erg blij mee.

 

AVG

In verband met de verscherpte privacywetgeving hebben we u onlangs schriftelijk toestemming gevraagd voor het gebruik van persoonsgegevens. Na inventarisatie van alle toestemmingsformulieren hebben we geconcludeerd dat het aantal leerlingen dat niet meer openbaar gepubliceerd mag worden op de website en/of Facebook aanzienlijk hoog is. Hierdoor hebben we besloten geen foto’s meer van leerlingen op Facebook/de website te publiceren. Facebook zal alleen nog ingezet gaan worden om evenementen op school te promoten. Komende tijd gaan we ons oriënteren op een ‘afgeschermde omgeving’ waarin foto’s veilig gedeeld kunnen worden.
 

123 zing

Sinds dit schooljaar zijn wij gestart met de methode 123zing. https://www.123zing.nl/doorlopende-leerlijn.html

Onze muzikale ouder tevens muziekdocente, Jantine Bijvoet heeft het team een presentatie gegeven over hoe je de methode goed kunt inzetten in de groepen. Heel erg bedankt Jantine!
 

Wereldoriëntatie

Vorig schooljaar hebben wij u laten weten dat wij bezig zijn met het zoeken naar een nieuwe wereldoriëntatie methode. Het team heeft methodes bekeken en hebben er drie uitgekozen om verder te onderzoeken. Binnenkort komen de methodemakers hun methode aan ons presenteren. Wordt vervolgd………..
 

Schoolfotograaf

Op 27 en 28 mei komt de schoolfotograaf. Dit schooljaar gaat Rosemarie van Bentum de foto’s maken. http://www.apfotografie.nl/index.php/contactenprijzen
 

Sint

Op 5 december komt Sinterklaas samen met zijn Pieten bij ons op school. De groepen 1 t/m 4 krijgen een leuk cadeautje namens de Sint en de AC. De groepen 5-8 gaan lootjes trekken en maken een Surprise, met een gedicht en de leerlingen kopen zelf de cadeautjes. Het bedrag voor de cadeautjes hebben wij vastgesteld op 4,-, en wij vragen u dit zelf te betalen. Is dit voor u echt niet mogelijk, loop dan even bij de directie naar binnen.