Van harte welkom op de website van openbare basisschool Frankendael.

Op onze school willen wij het verschil maken in het leven van onze leerlingen. Ons uitgangspunt is dat iedereen talenten bezit. Elke leerling is anders en op zijn manier intelligent, uniek en getalenteerd. Op school spreken we over verschillende talenten. Zo kun je talentvol zijn op het gebied van rekenen, bewegen, filosoferen, taal, muziek, natuur en samenwerken. Iedereen is waardevol en doet er toe!

Meer info?
U kunt vrijblijvend langskomen voor een persoonlijk gesprek. Ik kan u dan meer vertellen over het onderwijs op de Frankendael en door een rondleiding krijgt u een realistisch beeld van de school. Mocht u naar aanleiding van de informatie op de website nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen.

Tot ziens!

Marie-José Tinebra & Renee Zwaan